4 najlepšie služby na správu vašej facebook stránky

V súčasnosti je Facebook jednou z najpoužívanejších sociálnych sietí na propagáciu vlastného biznisu. Niet divu, že neustále vznikajú nové služby, na uľahčenie správy stránok. Ale ktorá z nich je tá najlepšia služba na správu vašej facebook stránky? Vyskúšali sme ich za vás! S týmito štyrmi nebudete ľutovať!

HootSuite

HootSuite je azda najpopulárnejšia služba na správu sociálnych sietí. Umožňuje v rámci jedného panela spravovať nielen Facebook, ale tiež ďalšie sociálne siete ako Twitter, LinkedIn, Google +,či Instagram. Prináša jednoduchú možnosť plánovania príspevkov na jednom mieste a reporty o tom, ako sa vašej stránke darí. Obsahuje zjednodušené rozhranie pre vytváranie reklamných kampaní, ktoré výrazne pomôže práve začiatočníkom, ktorí s inzerovaním nemajú veľa skúseností.

Profily môžete navzájom zdieľať v jednej organizácii bez potreby vytvárania duplicitných účtov. Základná verzia je zadarmo a umožňuje správu 3 profilov, vyššie Pro a Enterprise ponúkajú rozšírené štatistiky a samozrejme aj väčší počet profilov.

Výrazným plusom je rozsiahla podpora a nestále aktualizácie noviniek prostredníctvom vlastného blogu.

Cyfe

Podobným nástrojom je Cyfe. Rovnako ako pri predchádzajúcom, opäť ide o nástroj s možnosťou správy viacerých kanálov na sociálnych sieťach. Pracuje na báze widgetov, z ktorých si dokážete v rámci jedného priestoru vyskladať všetky ukazovatele, ktoré vás zaujímajú. Ich hlavnou výhodou je prehľadná vizualizácia formou grafov s možnosťou exportu.

V platenej verzii služby je možné widgety zdieľať s členmi tímu, alebo priamo s klientmi.

Buffer

Ak nehľadáte podrobné analýzy a ide vám hlavne o prehľadné plánovanie príspevkov na viacerých sociálnych sieťach, tento nástroj je pre vás ten pravý. V rámci Facebooku si môžete do služby pridať svoj osobný profil, stránku alebo skupinu.

Samozrejme aj pri tomto nástroji sa nájde určitá analytická časť. Môžete sledovať, aké príspevky dosiahli najväčšiu odozvu. Napríklad v podobe lajkov, komentárov, alebo kliknutí.

ZoomSphere

Systém za jednotnú cenu 400 USD mesačne poskytuje prístup k neobmedzenému množstvu profilov a navyše ponúka možnosť porovnávať metriky s konkurenciou. Získate prehľad kde sa hovorí o vašej značke. Prehľad získava údaje zo sociálnych sietí, článkov, komentárov a diskusných fór.

Návrat hore