7 miest, kam ísť po znalosti z oblasti PPC

Netmarketer.sk

Domov

Blog obsahuje množstvo užitočných článkov a informácií týkajúcich sa internetového marketingu – copywriting, webová analytika, PPC reklama, sociálne siete, email marketing, atď. Obsahuje aj kompletný seriál – Reklama Google pre začiatočníkov (13 častí), kde sa jednotlivé časti venujú základným oblastiam inzercie v PPC systémoch.

Adwords help

adwords.google.com/support/aw/?hl=sk

Pomocník od spoločnosti Google ku službe Google AdWords. Venuje sa všetkému týkajúcemu sa inzercie v PPC systéme Adwords, vysvetľuje základné pojmy, základné vzťahy, vysvetľuje ako celý systém funguje a ponúka tipy k optimalizácii a udržiavaniu kampaní.

Sklik.cz.sblog.cz

sklik.cz.sblog.cz/

Blog reklamného systému Sklik, ktorý uverejňuje novinky a aktuality vo svojom reklamnom systéme, tipy pre inzerentov a iné témy súvisiace s podnikaním na internete alebo inzerciou.

Blog.etarget.sk

blog.etarget.sk/

Blog reklamného systému Etarget. Zverejňuje články o novinkách, ktoré by inzerentov mohli zaujímať. Nie vždy je však blog aktuálny vzhľadom k informáciam, ktoré by sa inzerent rád dozvedel.

Adwords-sk.blogspot.com

adwords-sk.blogspot.com/

Preklad oficiálneho blogu spoločnosti Google ohľadne reklamného systému AdWords. Informuje o aktuálnych novinkách.

Sunitka.cz

www.sunitka.cz/

Blog českej spoločnosti Sun Marketing venujúci sa najmä reklame v PPC systémoch. Články sú spracované veľmi zaujímavým spôsobom plným konkrétnych príkladoch, blog sa venuje novinkám a aktuálnym informáciam z danej oblasti.

H1.cz

h1.cz/

Blog agentúry H1 venujúci sa oblasti SEO a PPC. Pravidelne uverejňujú články týkajúce sa noviniek v oblasti a noviniek v reklamných systémoch. Rovnako zverejňujú informácie o plánovaných konferenciách týkajúcich sa internetového marketingu.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore